Få tilsendt webinaret om SAP Business ByDesign på mail

Udfyld formularen til højre, og vi vil sende dig en recorded version af vores webinar om SAP Business ByDesign. Webinaret vil belyse nogle af de problemer, som mangel på gennemsigtighed i arbejdsprocesserne kan afstedkomme samt, hvordan SAP Business ByDesign giver dig mulighed for at udvikle transparente projektprocesser >

Run your business IN CONTROL
with SAP Business ByDesign
Watch the video!

SAP Business ByDesign 

Send
Hvad siger vores kunder om SAP Business ByDesign? 

Change the game with SAP Business ByDesign

Copyright © itelligence

Klik på Roland Berger logoet for at se referencevideoen

Skalérbar til en fornuftig pris 

Business ByDesign er for dig, der ønsker en Cloud baseret ERP-løsning til en overkommelig pris uden økonomiske overraskelser, installering af ny hardware eller adskillige opdateringer. Business ByDesign er for dig der ønsker en hurtig og effektiv implementering, så du kan være klar til at køre din forretning videre på rekordtid.

 

Komplet og fleksibelt

SAP Business ByDesign er en komplet cloud-baseret forretningsapplikation, der kan tilpasses alle funktioner, hvad enten det er CRM, økonomi, HR, logistik, indkøb eller produktionsintegreret rapportering. Alt sammen tilpasset og baseret ud fra den specifikke situation, din virksomhed befinder sig i.

 

Enkelt og transparent

Takket være den brugervenlige interface, opnår dine medarbejdere en meget stejl indlæringskurve med SAP Business ByDesign. Du vil altid få en sikker behandling af alle dine transaktioner, ligesom din rapportering vil være tilgængelig når som helst og hvor som helst.

 

Fix the following errors:
Hide