Bestyr din virksomhed med en komplet Cloud ERP-løsning

SAP Business ByDesign

Kontakt

Send os en forespørgsel, hvis du ønsker et personligt møde, eller hvis du har spørsmål om SAP Business ByDesign eller hvad itelligence tilbyder.

Copyright © itelligence

En komplet Cloud-baseret virksomhedsapplikation

Kan tilpasses alle virksomhedsfunktioner 

Mulighed for at tilføje moduler som virksomheden vokser

Forudsigelig all-inclusive abonnementsbaseret prissætning

Indsigt og rapportering tilgængelig hvor som helst, når som helst

Fuld integration med eksisterende forretningssystem


Fordele ved Cloud ERP

Administrer hele din virksomhed med en enkel Cloud ERP løsning. 
SAP Business ByDesign hjælper dig til at udnytte alle muligheder og øge væksten.

itelligence og SAP Business ByDesign

Læs vores referencehistorier for at lære mere om itelligence og vores arbejde med SAP Business ByDesign. For referencen om LivingProof, se videoen nedenfor.

Contact itelligence

itelligence will be happy to answer your questions and tell you more about SAP Business ByDesign and what we have to offer you and your business. If you wish, we will schedule a personal meeting. Looking forward to hear from you!

SAP Business ByDesign er en Cloud-baseret, fuldt integreret on-demand Enterprise Resource Planning (ERP)-løsning, som er designet til alle typer små og mellemstore virksomheder. Løsningen er en central del af SAPs portefølje af Cloud-løsninger, og den er specielt designet til at give alle fordelene ved en altomspændende virksomhedsapplikation uden at have behov for en stor it-infrastruktur. Med SAP Business ByDesign kan du erstatte dine regneark, din regnskabspakke, dine ordrehåndteringsløsninger og distributionsløsninger med én enkelt løsning. Løsningen har en solid funktionalitet, som er hurtig at implementere og let at lære, en next-generation SAP brugeroplevelse med en ren og enkel grænseflade, avanceret analyse og mobile funktioner, blandt andet KPI tendenser, kundeaktivitet, og projektopdatering, samt kraftfuld innovativ teknik og konfiguration, som giver fremragende mulighed for personalisering. 

itelligence er komplet SAP Service udbyder med global rækkevidde. Vi har kompetence til at implementere SAP Business ByDesign for virksomheder i alle størrelser og har referencer indenfor mange forskellige brancher. Vores platin partnerskab med SAP giver os adgang til SAPs roadmaps, indgående viden om eventuelle ændringer og opdateringer og en direkte relation til udviklerne hos SAP. itelligence har erfaring i både at opbygge og understøtte alle SAP Business ByDesign moduler og kan guide din virksomhed gennem processen med at flytte eksisterende løsninger til SAP Business ByDesign. 

Referencehistorie

Roland Berger Strategy Consultants Holding GmbH

Referencehistorie

UCB Innere Medizin & Co. KG

Referencehistorie

inpeek AG

Solution Flyer

SAP BByD for Service Providers

Referencevideo, LivingProof Runs Simple with SAP Business ByDesign

Til undersøgelsen >

Vil du have værdifulde indsigter i den digitale transformation indenfor finans, og hvor den er på vej hen? Hvis du udfylder vores Finance Technology Survey, får du adgang til resultaterne og kan anvende data som benchmark  for, hvor din virksomhed befinder sig i forhold til markedet. Vores undersøgelse er unik, fordi vi har bred dækning over 24 lande og samtidigt dykker dybt ned i ikke blot hvad der sker indenfor den digitale transformation, men også hvorfor og hvordan. 

Fix the following errors:
Hide